Najlepšie mužské znamenia: Máte podľa astrológie dokonalého muža?

Najlepšie mužské znamenia: Máte podľa astrológie dokonalého muža?
  • 24.09.2022
  • Lenka Biba Slovak

Budovanie partnerského vzťahu dvoch ľudí nie je vôbec jednoduché. Ako tak prechádzate jednotlivými fázami vzťahu, tak zamilovanosť sa strieda aj s horšími obdobiami, pričom niektoré vzťahy tieto zmeny neunesú a vzťah sa rozpadne.

Čoraz menej sme svedkami vzťahov na celý život, inokedy sa, práve naopak, stávame sami svedkami toho, že vzťah zažíva krízu, ktorú už ale partneri nie sú ochotní a schopní spoločne vyriešiť. Chýba im láska? Alebo absentuje vzájomné pochopenie?

Ako hovoria niektorí experti na vzťahy, kľúčom k úspechu je pochopiť a odhaliť jazyk lásky vášho partnera či partnerky. Ide to veľmi jednoducho, ak naozaj chcete budovať silný partnerský vzťah, ktorý prekoná všetky prekážky. Veríte tomu, že vám k tomu môžu dopomôcť aj hviezdy a tajomstvá astrológie? Prezradíme vám viac!

„Dokonalí" muži podľa znamenia

Milé dámy, ktorá z nás by doma nechcela mať pozorného a romantického gentlemana? Ak takého ešte len hľadáte, možno vám poradí a pomôže práve astrológia. Pretože hviezdy nám nepriniesli iba znamenia zverokruhu, ale aj ich charakteristiky v mnohých oblastiach.

Hviezdy vám poradia, pretože ľudia, v tomto prípade muži, narodení v niektorých znameniach, sú totiž láskyplnejší a romantickejší ako ostatní. A o ktoré znamenia ide?

Odporúčame: Ktorý orgán v tele dominuje vášmu znameniu zverokruhu?

MUŽI V ZNAMENÍ BÝKA

Aj keď muži narodení v znamení Býka sú zvyčajne drsní, vo vnútri skrývajú svoje romantické ja! Nebuďte preto prekvapení, ak vás Býci prekvapia svojou láskou a nežnosťou. Znameniu Býka vládne totiž Venuša – planéta lásky a krásy.

To spôsobuje, že Býk doslova vyhľadáva a priťahujú ho romantické chvíle. Vo svojom súkromí veľmi rád prejavuje lásku a nehu. Váži si pohodu, pohodlie a harmóniu vo vzťahu. Ak to tak cíti, bude veľmi zmyselný a oddaný už iba vám.

MUŽI V ZNAMENÍ LEVA

Aj pre vás je neuveriteľné, že toto bohémske a divoké znamenie zverokruhu je zároveň aj jedno z najromantickejších znamení vôbec? Mužom narodeným v znamení Leva vládne Slnko, z ktorého Lev čerpá energiu, aby ju potom mohol dať svojej milovanej polovičke.

Aj keď Levy pôsobia na prvý pohľad vo vzťahoch až lenivo a ťažkopádne, nenechajte sa zmiasť. Ak sa totiž Lev skutočne zamiluje, veľmi rád vás zasype nehou a pozornosťou. Dokonca sa nebude báť vám prejavovať lásku aj na verejnosti, čo je pre mnohých mužov veľmi neprirodzené a neobvyklé.

Neprehliadnite: Poznáš tieto liečivé účinky sliviek? Je čas si na nich pochutnať!

MUŽI V ZNAMENÍ VÁH

Ľudia narodení v znamení Váh sú veľmi nežní a milujú vo vzťahu fázu zamilovávania sa – a to platí aj pre mužov! Neradi majú samotu, čo ich až znervózňuje, a preto nechcú byť dlho sami.

Váham vládne taktiež Venuša a muži – Váhy dokonale ovládajú techniku flirtovania a v milostných hrách sú doslova majstrami.

MUŽI NARODENÍ V ZNAMENÍ RÝB

Muži narodení v znamená Rýb sa nechávajú vo vzťahoch unášať svojou nekonečnou fantáziou, pričom majú veľmi vyvinutý aj cit pre romantiku. Ak máte to šťastie a tvoríte vzťah práve s mužom v znamení Rýb, tešte sa na milostné slová, rozhovory o vašich pocitoch a príjemné láskanie.

Ak sa tento muž zamiluje, pre svoju polovičku vytvorí dokonalý svet plný lásky a harmónie. Vy sa tak stanete najmilovanejšou ženou na svete, pričom obyčajná realita bude v spoločnosti muža v znamení Rýb hneď znesiteľnejšia.

Odporúčame aj: Rakytník ako vitamínová bomba: 5 tipov, ako ho spracovať a mať z neho úžitok


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Andrea Petrušková 05.10.22 15:48

AP
karma
104.00

Jedného z týchto mužov mám doma aj ja.

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 03.11.22 06:15

karma
-1.00

Ja mám barana a ten je komplikovaný

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:21

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať

QlqzzNwr QlqzzNwr 04.08.23 17:21

QQ
karma
-1.00

1

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní