Účinný rad pleťovej starostlivosti pre omladenie pleti CELLULAR Expert Lift

Účinný rad pleťovej starostlivosti pre omladenie pleti CELLULAR Expert Lift

Milióny žien po celom svete hľadajú účinnú starostlivosť pre spevnenie kontúr, obnovu štruktúry pleti a redukciu hlbokých vrások. NIVEA teraz predstavuje vysoko účinný rad pleťovej starostlivosti pre omladenie pleti CELLULAR Expert Lift, ktorý sa skladá z dennej starostlivosti s ochranným faktorom 30, nočnej starostlivosti pre regeneráciu a remodelačnej pleťovej masky.

S pribúdajúcim vekom sa aktivita buniek spomaľuje a dochádza k viditeľným prejavom starnutia pleti. Kontúry tváre ochabujú, pribúdajú nové vrásky a tie existujúce sa prehlbujú. Experti starostlivosti o pleť NIVEA vyvinuli na základe vedeckých poznatkov najmodernejšie zloženie, ktoré reaktivuje pleťové bunky. Inovatívne zloženie obsahuje účinnú zmes dvoch typov kyseliny hyalurónovej v kombinácii s bakuchiolom, novinkou medzi aktívnymi ingredienciami na omladenie pleti.

Pozri aj: Revolúcia v starostlivosti o pleť: Objavte nové MagicBARs od Nivea

Denný krém s OF 30 Cellular Expert Lift

Zdroj: Redakcia

Čo je to bakuchiol?

Ide o jeden z najväčších nastupujúcich trendov v starostlivosti o pleť, ktorý vykazuje výborné anti-age účinky. Bakuchiol má funkčnú podobnosť s retinolom. Podobne ako on pomáha spevniť pleť a posilniť kolagénové vlákna, ale má i ďalšie výhody. „Bakuchiol podporuje bunkovú aktivitu, chráni pleť pred poškodením voľnými radikálmi a regeneruje pleť lepšie než retinol, a zároveň vykazuje ešte lepšiu kožnú znášanlivosť," popisuje Dr. Svenja Moellgaardová, expertka starostlivosti o pleť NIVEA.

Zloženie radu pleťovej starostlivosti CELLULAR Expert Lift obsahuje okrem bakuchiolu ešte dva typy kyseliny hyalurónovej, vďaka čomu sú omladzujúce účinky produktov veľmi vysoké. Makrokyselina hyalurónová pomáha intenzívne hydratovať a vyhladzovať povrch pleti, pretože na seba dokáže naviazať vodu až v tisícnásobku svojej hmotnosti, zatiaľ čo mikrokyselina hyalurónová má 40x menšie molekuly, a preto je schopná preniknúť hlbšie do pleti. Tam pomáha redukovať vrásky zvnútra, priamo v mieste ich vzniku.

Rad CELLULAR Expert Lift predstavuje pokročilé anti-age riešenie s novou účinnou látkou bakuchiol pre ženy na celom svete. Ide o komplexnú ponuku starostlivosti, ktorá udržuje pleť mladú každý deň, aby ste sa cítili dobre, nech ste kdekoľvek.

Neprehliadni: Rad Nivea Cellular Luminous630®: Zbaví vás pigmentácií na pokožke

Nočný krém Cellular Expert Lift

Zdroj: Redakcia

Objavte celé tajomstvo mlado vyzerajúcej pleti v troch krokoch:

  • Denný krém s OF 30 Cellular Expert Lift

Účinné zloženie s bakuchiolom a dvoma typmi kyseliny hyalurónovej poskytuje intenzívny liftingový efekt, ktorého výsledkom je vyhladená a spevnená pleť už od prvého týždňa používania. Kontúry tváre sú viditeľne obnovené, pleť vyzerá mladšie a vrásky, vrátane tých hlbokých, sú účinne redukované. Krém zaisťuje i ochranu pred UV žiarením, a to vďaka OF 30. Luxusná krémová textúra sa postará o príjemný ošetrujúci zážitok. Produkt je dermatologicky testovaný a vhodný pre všetky typy pleti vrátane tej citlivej.

  • Nočný krém Cellular Expert Lift

Počas noci sa pleť regeneruje, preto potrebuje účinnú starostlivosť, ktorá ju v tomto procese podporí. Tento nočný krém ponúka intenzívne regeneračné účinky, a to vďaka kombinácii bakuchiolu a dvoch typov kyseliny hyalurónovej, ktoré pôsobia hlboko na úrovni pleťových buniek a starajú sa o mladší vzhľad pleti. Už po týždni používania bude vaša pleť viditeľne hladšia, pružnejšia, a i hlboké vrásky sa zredukujú. Vyživujúca textúra dodáva pleti svieži a oddýchnutý vzhľad. Prebuďte sa s touto novou nočnou starostlivosťou do krásneho rána s mlado vyzerajúcou a jemnou pleťou. Rozdiel pocítite už po prvom použití. Produkt je dermatologicky testovaný, je vhodný pre všetky typy pleti vrátane tej citlivej.

  • 10-minútová textilná kryomaska Cellular Expert Lift

Keď pleť vyzerá unavená a povädnutá, potrebuje extra vzpruhu. Spoľahlivým riešením je textilná maska s okamžitým účinkom, ktorá pleť remodeluje, vypĺňa a vyhladzuje už za 10 minút. Obsahuje účinné omladzujúce sérum s čistým bakuchiolom a kyselinou hyalurónovou pre okamžitý regeneračný účinok. Navyše intenzívne hydratuje a uzamyká hydratáciu v pleti počas 24 hodín, takže vyzerá svieža a oddýchnutá.

Náš tip: Pred aplikáciou na pleť vložte masku na 10 minút do chladničky a dožičte si špeciálny zážitok terapie chladom

10-minútová textilná kryomaska Cellular Expert Lift

Zdroj: Redakcia


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní