Rýchle účesy pre zaneprázdnené ženy: Ušetria čas a vyzerajú štýlovo

Rýchle účesy pre zaneprázdnené ženy: Ušetria čas a vyzerajú štýlovo

V hektickom tempe moderného života sa často stretávame s nedostatkom času. Bohužiaľ, častokrát nemáme čas na naše koníčky, ktoré nás napĺňajú a pri ktorých by sme mohli aspoň na chvíľu vypnúť. Nedostatok času sa odráža aj pri starostlivosti o náš zovňajšok. Nájsť si 20 minút aspoň 2-krát do týždňa na aplikáciu masky sa zdá byť nereálne.

S nedostatkom času však bojujeme aj ráno. Popravde, mnohé dáme prednosť dlhšiemu spánku alebo relaxačnému ležaniu v posteli pred tvorbou komplikovaného účesu. Niekedy sú rána hektické, kalendáre nabité a deti pomalé.

Pre tie z nás, ktoré majú plný kalendár a potrebujú skrátiť starostlivosť o svoj zovňajšok na minimum, máme tip na rýchle účesy hotové do 60 sekúnd. Sú jednoduché, štýlové a predovšetkým praktické. Ako teda dosiahnuť skvelý vzhľad bez veľkého úsilia? V tomto článku vám prinášame niekoľko tipov na rýchle účesy, ktoré vám umožnia vyzerať fantasticky, aj keď nemáte veľa času na prípravu.

Pozri aj: Používaš peeling na pokožku hlavy? Prečo tento krok pri starostlivosti o vlasy nepreskakovať?

Spoľahnite sa na vlasové prístroje

Nie je nič jednoduchšie, ako vziať do ruky žehličku na vlasy alebo kulmu a vytvoriť si účes z dlhých vlasov, ale aj účes z polodlhých vlasov či tých krátkych.

Žehličkou na vlasy môžete svoju korunu krásy skrotiť tým, že ju uhladíte. Ak máte vlasy nepoddajné, kučeravé alebo rozlietané, vezmite žehličku a vyžehlite si ich. V priebehu niekoľkých sekúnd budete mať hotový jednoduchý účes. Áno, aj vyžehlené vlasy môžeme považovať za účes.

Máme trochu viac času? Teda aspoň 2 minútky? Tak v tom prípade máme pre vás tip na rýchle účesy s vlnami. So žehličkou na vlasy vlny vykúzlite v priebehu niekoľkých minút. Ak máte polodlhé vlasy, vytvorenie jemných vĺnok je jednoduchý a elegantný spôsob, ako zmeniť svoj vzhľad.

Voľte jemné plážové vlny alebo objemné vlny. Samozrejme, namiesto žehličky na vlasy môžete siahnuť priamo po kulme na vlasy a vytvoriť si vlny podľa predstáv.

Zaujme ťa aj: Farbenie vlasov počas menštruácie – ÁNO alebo NIE? Môže cyklus vplývať na farbu na vlasy?

Drdol nikdy nič nepokazí

Ak začnete premýšľať nad skutočne rýchlym účesom, tak možno aj vám ako prvé na um príde drdol. Či už vysoký drdol, nízky drdol, drdol na stranu z dlhých vlasov alebo polodlhých vlasov, vždy vyzerá elegantne.

Vysoký drdol je ďalším rýchlym a štýlovým účesom, ktorý môžete vytvoriť za pár minút. Stačí zviazať vlasy do vysokého konského chvosta a zamotať ich do drdola. Môžete ho nechať jednoduchý alebo ho ozdobiť mašličkou či inou vlasovou ozdobou.

Drdol je navyše univerzálnym účesom. Nedbalý drdol môžete nosiť v domácom prostredí, no pokojne aj do práce. Uhladený elegantný drdol je skvelou voľbou na svadbu, oslavu, pracovnú poradu, pracovný pohovor alebo iné pracovné stretnutie.

Pri tvorbe drdola sa nechajte inšpirovať videom vyššie. YouTuberka Alex Gaboury vám ukáže, ako si vytvoriť elegantný drdol v priebehu 60 sekúnd.

Odporúčame: Vlasy po plecia – TOP účes pre majiteľky akýchkoľvek vlasov. Ako ich upravovať?

Spoľahnite sa na vrkoče i vlasové doplnky

Ako zakryť fakt, že vaše vlasy by potrebovali umyť, no pre nedostatok času už sprchu nestíhate? Nuž, v prvom rade vsaďte na suchý šampón a v tom druhom na rýchle účesy v spojitosti s vrkočmi. Francúzsky vrkoč, bočný vrkoč, vyčesané vlasy do konského chvosta a následne zapletené do vrkoča, mini vrkoče,... – možností je veľa. Stačí len vlasy rozdeliť a začať zapletať.

Čo však poviete na vlasové doplnky, ktoré dokážu každému účesu vdýchnuť nový rozmer? Aj len obyčajne sponky sú zaujímavou ozdobou. Alebo také scrunchie gumičky či štipce do vlasov sú skvelou voľbou. Ako taký štipec zakomponovať do rýchleho účesu sa dozviete vo videu vyššie.

S rýchlymi účesmi môžete vyzerať štýlovo aj v hektickom životnom tempe. A čo je najdôležitejšie, nechajte svoju osobnosť žiariť a užívajte si každý moment, bez ohľadu na to, koľko času máte na prípravu. Rýchle účesy totižto nie sú len o jednoduchosti a praktickosti, ale aj o výraznom štýle a sebavedomí.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní