Aké sú trendy pre slnečné okuliare na rok 2022? Tieto tipy vám pomôžu pohybovať sa vo svete štýlu a elegancie

Aké sú trendy pre slnečné okuliare na rok 2022? Tieto tipy vám pomôžu pohybovať sa vo svete štýlu a elegancie

Hoci nás už víta september, horúce letné dni ani zďaleka neodchádzajú preč, slnko nás ešte niekoľko týždňov pohladí svojimi hrejivými lúčmi a iste sa mnohým z vás naskytne príležitosť zájsť k vode či na dovolenku. Čo netreba podceňovať? Predsa ochranu zraku! Aké slnečné okuliare sú aktuálne trendy?

Ak si vyberiete múdro, slnečné okuliare budú mať dlhú životnosť a vašu tvár budú zdobiť viac ako len jednu sezónu. Nezabúdajte, že zrak si treba pred slnkom chrániť aj v chladnom počasí a obzvlášť v zime, kedy silné lúče odrážajú od bieleho snehu priamo do očí. Buďte šik po celý rok a vyberte si kúsky, z ktorých bude už na prvý pohľad sršať štýl a elegancia. Na čo sa zamerať pri výbere?

Odporúčame: TOP rady, vďaka ktorým bude vaša podprsenka čo najdlhšie ako nová!

Pastelové farby

Tie kraľujú tohtoročnej sezóne a inak to nebude ani budúci rok. Keď je reč o pastelových farbách, nejedna z vás sa určite zamýšľa nad tým, aké tóny vám budú najviac lichotiť. Blondínky a ryšavky so svetlou pleťou by mali staviť na jemnú ružovú, bledomodrú a nazelenalé odtiene mentolovej alebo šalviovej.

Brunetky si môžu dovoliť nosiť takmer všetky farby a dámy s tmavším tónom pleti zažiaria v žltej či nežnej fialovej. Pastelové farby tento rok nemôžu chýbať v šatníku žiadnej milovníčky módy a to isté platí aj pri doplnkoch.

Oversized…

šaty, svetre, kabáty, tričká, no a, samozrejme, aj okuliare. Nadrozmernými kúskami jednoznačne na seba upriamite pozornosť. Ako ste si mohli všimnúť, aktuálne sa do módnych domov vracia móda 70. rokov, ktorá so sebou prináša aj ikonické doplnky – veľké okuliare. Nadrozmerné rámy sú štýlovou stálicou dodnes. Podľa vášho typu tváre si vyberte buď hranatý (pre okrúhlu) alebo oválny rám (pre tvár s ostrými črtami). Stačí jednoduchý outfit, originálne okuliare a inšpiratívny look je na svete.

Cat Eye

Tento trend pripomínajúci retro nevyjde z módy asi nikdy. Kto by ich nemiloval? Cat Eye okuliare lichotia každému typu tváre a vyzdvihnú jej jedinečné črty. Čo sa týka farieb, je len na vás, aké si vyberiete – určite zabodujete červeným, čiernym alebo bielym rámom, no krok vedľa neurobíte ani rámom so zvieracím vzorom. Čo poviete, páči sa vám tento trend?

Pozri aj: Jedinečný spôsob ako udržať poriadok. Skúste zónové upratovanie!

Pilotky

Nestarnúca klasika. Čo viac dodať, pilotky tu s nami vždy boli, sú aj budú, preto by nemali chýbať ani vo vašej zásuvke s módnymi doplnkami. Tento nadčasový trend je vždy top voľbou, pokiaľ hľadáte okuliare na dlhé roky, ktoré sa hodia ku každému outfitu a do každého ročného obdobia. Punc elegancie dodajú letným šatám i decentnému predĺženému trenčkotu.

Hľadáte kúsok, v ktorom sa nezaradíte do šedého priemeru? Zažiarte v originálnych slnečných okuliaroch od wearmee.sk!


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní