Celebrity, ktoré bojovali o lásku a ustáli problémy vo vzťahu

Celebrity, ktoré bojovali o lásku a ustáli problémy vo vzťahu
  • 23.06.2022
  • Veronika Nemčeková

Zamilovať sa je pomerne jednoduché. Medzi dvoma ľuďmi preskočí iskra a láska je na svete. Nič však nie je ideálne a po čase často prídu problémy vo vzťahu. Tie sa nevyhýbajú ani celebritným párom.

Známe osobnosti to majú o to náročnejšie, že sú mediálne sledované, čo v čase krízy nie je úplne vítané. Viaceré celebrity sa však rozhodli za lásku bojovať a nevzdať to. Dokázali, že nie je hanbou vyhľadať odbornú pomoc. Kríza vo vzťahu sa dá mnohokrát prekonať vďaka párovej terapii, manželskej, sexuologickej či vzťahovej poradni.

Prečítajte si príbehy známych dvojíc, ktorým sa podarilo zachrániť vzťah aj napriek tomu, že to nebolo jednoduché. Ich osobná skúsenosť a odhodlanie nevzdať sa možno inšpirujú aj vás!

Pink a Carey Hart

Americká speváčka Pink sa spoznala s profesionálnym motokrosovým pretekárom Careym Hartom v roku 2001. V roku 2003 sa na krátko odlúčili, pričom o dva roky neskôr požiadala 42-ročná interpretka svojho vyvoleného o ruku. Počas motokrosových pretekov držala v rukách tabuľku s nápisom „Vezmeš si ma? Myslím to vážne!“. Vzali sa na Kostarike v roku 2006.

Ich vzťah bol od počiatku známy výkyvmi. V roku 2008 po mesiacoch špekulácií Pink oznámila, že sa s Hartom rozišli. Pretekár sa následne objavil vo videu k speváčkinej piesni So What, ktorá sa zaoberá ich rozchodom. Počas odlúčenia navštevovala dvojica manželskú poradňu v nádeji na zmierenie. Vo februári 2010 Pink potvrdila, že ona a Hart sú opäť spolu. Zdá sa teda, že našli spôsob ako zachrániť manželstvo.

Dvojica má spolu dve deti. Pretekár sa objavil aj v ďalších videách Pink. Okrem iných napríklad aj v klipe ku skladbe True Love. „Chcem ťa objať a zároveň ti rukami zovrieť krk. Si hlupák, ale milujem ťa. Rozčuľuješ ma tak, že sa pýtam samej seba, prečo som stále tu alebo kam by som mala ísť. Si jediná láska, ktorú som kedy poznala. Naozaj ťa neznášam, tak veľmi, až si myslím si, že to musí byť pravá láska,“ vyznáva sa Pink v skladbe.

Prečítajte si: Kuriózne prípady, štatistiky a prekvapivé fakty o rozvodoch

Pink a Carey Hart

Zdroj: instagram.com/pink

Kristen Bell a Dax Shepard

Americká herečka Kristen Bell a jej herecký kolega Dax Shepard začali randiť v roku 2007. Pár oznámil zasnúbenie o tri roky neskôr, pričom verejne vyhlásili, že sa rozhodli odložiť svadbu dovtedy, kým štát Kalifornia nezlegalizuje manželstvá osôb rovnakého pohlavia.

Predstaviteľka Veroniky Marsovej z rovnomenného seriálu požiadala herca o ruku v roku 2013 prostredníctvom sociálnej siete Twitter. Shepard ponuku prijal. Dvojica, ktorá si spolu zahrala vo filmoch Rande v Ríme, Udri a zdrhni! a Chips, má spolu dve dcéry.

Ani v ich vzťahu však nešlo všetko hladko. Herečka sa viackrát verejne vyjadrila, že je v manželstve šťastná. Priznala, že je tomu tak aj preto, že v ťažkých časoch vyhľadali pomoc odborníkov a spoločne s manželom chodili na terapiu.

Odporúčame: Mužské vlastnosti, ktoré najviac odpudzujú ženy! Vnímate to rovnako?

Kristen Bell a Dax Shepard

Zdroj: instagram.com/kristenanniebell

Will Smith a Jada Pinkett Smith

Americký herec a rapper Will Smith a herečka Jada Pinkett Smith sa zosobášili v roku 1997. Predstaviteľka Niobe z filmovej série Matrix mu porodila syna Jadena a dcéru Willow. Ani im sa však nevyhli problémy vo vzťahu.

Na základe viacerých vyhlásení oboch hercov sa verejnosť domnievala, že majú otvorený vzťah a teda sa stýkajú aj s inými partnermi. V roku 2013 sa Jada vyjadrila, že Will si môže robiť, čo chce, neskôr však vysvetlila, že nemala na mysli otvorený vzťah, ale potrebu diskutovať s dôverou a láskou o tom ako koexistovať.

Dvojica žila chvíľami aj oddelene, pričom v roku 2016 mala Jada románik s rapperom Augustom Alsinom. Ten verejne vyhlásil, že ich vzťah schválil aj Will, Jada to však poprela. Smithovci sa rozhodli zabojovať o svoj vzťah a taktiež vyskúšali párovú terapiu. Dvojica na verejnosti pôsobí stále ako čerstvo zamilovaná.

Pozri aj: Čo sa mužom nepáči na ženách? Tieto vlastnosti údajne neznášajú!

Will Smith a Jada Pinkett Smith

Zdroj: instagram.com/willsmith

Justin Timberlake a Jessica Biel

Americký spevák Justin Timberlake a herečka Jessica Biel začali randiť v roku 2007. Rozišli sa o štyri roky neskôr. Niekdajší člen chlapčenskej skupiny NSYNC sa potom verejne vyjadril, že Biel bola preňho najvýnimočnejšou osobou, akú doteraz stretol.

Následne si k sebe opäť našli cestu, zabojovali jeden o druhého a vernosť pred oltárom si sľúbili v roku 2012. Predstaviteľka Mary Camden zo seriálu Siedme nebo, porodila 41-ročnému rodákovi z Memphisu dvoch synov.

Inšpirujte sa: Najkrajšie zásnubné prstene celebrít: Inšpirujte sa nimi aj vy

Justin Timberlake a Jessica Biel

Zdroj: instagram.com/justintimberlake

John Legend a Chrissy Teigen

Americký spevák a hudobník John Legend sa s modelkou Chrissy Teigen zoznámil v roku 2006. Vášnivo sa do seba zamilovali. Štyridsaťtriročný interpret priznal, že v istom momente ich vzťahu rozmýšľal nad rozchodom, pretože preferoval byť slobodný. Modelka však nebrala ich vzťah ako samozrejmosť a rozhodla sa na ňom pracovať.

Pár sa zosobášil v roku 2013, pričom zábery z ich svadby sa objavili aj vo videu k spevákovej romantickej piesni All of Me. Legend v nej vyznáva lásku svojej žene, pričom priznáva, že miluje aj všetky jej nedokonalosti. Dvojica má spolu dve deti. V roku 2020 oznámili, že čakajú tretie dieťa, o synčeka, ktorému dali meno Jack, však napokon prišli.  

Zistite: Vášnivé znamenia zverokruhu – patríš k tým trom najvášnivejším?

John Legend a Chrissy Teigen

Zdroj: instagram.com/johnlegend

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/pink, instagram.com/justintimberlake

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

1 komentár

Ľubica Šťastná 23.06.22 07:01

ĽŠ
karma
100.00

Nič nie je ideálne, po čase často prídu problémy v hocijakom vzťahu.

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní