90. roky ovládli rok 2023! Pozrite si niektoré ikonické módne trendy, ktoré sa tento rok vrátia

90. roky ovládli rok 2023! Pozrite si niektoré ikonické módne trendy, ktoré sa tento rok vrátia

Svet módy sa nikdy neprestáva vyvíjať a meniť, napriek tomu si nemôžeme pomôcť a na niektoré éry sa pozeráme s nostalgiou, a prečo nie aj s novými očami. Deväťdesiate roky vytvorili desaťročie plné ikonických módnych momentov a kultových trendov! Od slip-on šiat, ktoré nosila Kate Moss, až po overaly Kurta Cobaina a mnohé ďalšie trendy, nie sme prekvapení, že sa 90. roky v roku 2023 vracajú.

To, že sa niektoré z našich obľúbených trendov z 90. rokov vrátili, je skvelé, pretože v remixshop.com nájdete všetko, čo si chcete obliecť, od vintage nálezov, ktoré sú skutočne z éry Priateľov a Spice Girls, až po moderné interpretácie klasických trendov. V tomto texte sa ponoríme hlboko do obľúbenej dekády, kde sa zoznámite s našimi 3 top trendmi, ktoré budú tento rok mimoriadne populárne.

Pozri aj: Mikinové šaty: Ako nosiť tento horúci módny trend?

móda 90. rokov

Zdroj: remixshop.com

Prvé na našom zozname máme slip-on šaty. V 90. rokoch boli absolútnym hitom, pretože boli univerzálne a umožňovali ľahko vytvárať rôzne kreatívne kombinácie, a navyše sa super pohodlne nosili. Slip-on šaty mohli byť top akcentom v našom každodennom štýle aj v našom formálnom outfite, čo z nich robilo perfektný doplnok každého šatníka. Musíte ich vyskúšať aj vy! Na stránke remixshop.com nájdete slip-on šaty, ktoré si zamilujete. Môžete ich skombinovať s džínsovou bundou a teniskami na ležérny denný look alebo s podpätkami a veľkolepými šperkami na večernú príležitosť, presne ako v Madonninom videoklipe.

Naším druhým obľúbeným trendom deväťdesiatych rokov, ktorý sa tento rok vracia, je overal! V ére Grunge boli mimoriadne obľúbené a teraz sú späť, no neprinášajú nám len nostalgické pocity, pretože ich kombinácie sú nekonečné a odvážnejšie ako kedykoľvek predtým. Chcete mať v šatníku takýto outfit?  Žiadny problém - stačí vám kombinéza, tričko s cool potlačou alebo blokové farby a tenisky. Sexi párty outfit? Prečo nie - stačí vymeniť športové topánky za lesklé podpätky a tričko - za crop-top alebo bustier, sako v žiarivej farbe tiež nebude na škodu. Ak sa potom chcete cítiť ako na koncerte Nirvany, overal by mal byť z džínsoviny, blúzka by mala byť pruhovaná a topánky - mali by byť lakované alebo členkové (kubánske).

V neposlednom rade nás veľmi teší návrat nohavíc a džínsov s vysokým pásomTento obľúbený model z 90. rokov je všestranný a môže byť ústredným prvkom vášho outfitu pri akejkoľvek príležitosti, od najbežnejšieho dňa až po formálnu udalosť. Nohavice s vysokým pásom v kombinácii s crop-topom, teniskami, cool trenčkotom a veľkou kabelkou sú dokonalou kombináciou, s ktorou môžete budúcu sobotu vyraziť do mesta hneď trikrát. Vymeňte crop-top za tričko a tašku za cross-body bag a budete ako z videoklipu Janet Jackson.  Ak by ste to skombinovali s hodvábnym topom a štýlovou kabelkou a podpätkami, na najbližšej svadbe na jar na vás môžu všetci zízať.

Deväťdesiate roky boli v móde desaťročím experimentov a kreativity a tieto tri trendy sú toho dôkazom. Slip-on šaty, kombinézy a nohavice s vysokým pásom - sú univerzálne a nadčasové, takže sú ideálne na oživenie vášho šatníka. Nakupovanie z druhej ruky je fantastický spôsob, ako dodať dnešnému štýlu atmosféru 90. rokov, na stránke remixshop.com môžete nájsť jedinečné a ojedinelé kúsky, ktoré nikde inde nenájdete, a podporiť cirkulárnu módu a postarať sa o prírodu.

Naskočiť na tieto módne trendy 90. rokov je skvelý spôsob, ako pridať do svojho šatníka nádych nostalgie a zároveň zostať v súlade s modernou módou. A teraz - choďte von a experimentujte, bavte sa a nebojte sa prijať svoju vnútornú módnu ikonu 90. rokov.

Neprehliadni: Retro košík je späť! Vymeň svoju kabelku za staro-nový módny doplnok a buď IN


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

3 komentáre

Mária Maxianová 28.03.23 19:27

MM
karma
100.00

vidím, že sa musím pohrabať v šatníku

  • 0
Odpovedať

Marta Kendrová 31.03.23 07:09

MK
karma
100.00

Zaujala ma stránka remixshop.com

  • 0
Odpovedať

Janka Komadova 31.03.23 20:38

karma
-1.00

Rada som si prečítala

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní