Angelina Jolie a jej cit pre eleganciu: Inšpiruj sa ňou aj ty!

Angelina Jolie a jej cit pre eleganciu: Inšpiruj sa ňou aj ty!
  • 01.10.2022
  • Lenka Biba Slovak

Angelina Jolie je svetová osobnosť, ktorú azda naozaj netreba nikomu predstavovať. Táto americká herečka, niekdajšia modelka, v súčasnosti aj filmárka a filantropka je nielen talentovaná a krásna žena, ale zároveň aj veľmi elegantná a jej vkus a zmysel pre módu je, takpovediac, nadčasový.

Angelina je dcérou Jona Voighta a herečky Marcheline Bertrandovej, pričom z otcovej strany má Angelina Jolie čiastočne slovenský pôvod.

Táto celosvetovo obľúbená herečka býva veľmi často v médiách označovaná za jednu z najkrajších žien sveta, a to aj napriek tomu, že o tri roky oslávi okrúhle päťdesiate narodeniny. Angelina je držiteľkou Oscara a troch cien Zlatý glóbus. Bola trikrát vydatá, pričom jej posledným manželom nebol nik iný ako Brad Pitt. S ním má Angelina Jolie 6 deti, z toho tri vlastné a tri adoptované deti.

Módny štýl Angeliny Jolie

Módny štýl tejto slávnej svetoznámej hollywoodskej herečky prešiel, takpovediac, veľmi divokou evolúciou. Dnes už prešiel nejaký čas, odkedy sme si Angelinu pamätali v kožených nohaviciach a bielych rockerských tielkach.

Angelina Jolie sa nakoniec „našla" v jednoduchom, elegantnom a nadčasovom štýle, ktorý jej veľmi pristane a ktorým inšpiruje milióny žien po celom svete.

Odporúčame: Mastektómia a tetovanie: Umelecké dielo namiesto jazvy

Angelina Jolie móda

Zdroj: instagram.com/angelinajolieofficial

Elegancia podľa Angeliny Jolie

Angelina Jolie je jedna z najznámejších svetových herečiek vôbec. Je teda na očiach verejnosti kamkoľvek sa pohne, pričom aj týmto spôsobom sa dokáže nielen prezentovať, ale aj ovplyvňovať milióny žien po celom svete.

Okrem jej mimoriadne bohatej filmografie stojí za pozornosť aj hviezdny štýl Angeliny, ktorému dominuje elegancia, ženskosť a nadčasovosť. Snáď najčastejšie ju možno vídať v modeloch naturálnych farieb, ako napríklad biela, čierna či béžová. S dominanciou na svoju ženskosť, ale aj vkus, niekedy svoj outfit „rozbije" výraznými farbami.

Neprehliadnite: Slávne hollywoodske hviezdy a osobnosti, o ktorých si nevedela, že sú adoptované!

Angelina Jolie vek

Zdroj: instagram.com/angelinajolieofficial

Aké strihy preferuje Angelina Jolie?

Princíp elegancie a nadčasovosti volí Angelina aj čo sa týka strihov. Niekedy však aj z elegantných spoločenských šiat nechá vyniknúť nielen jej prednosti, ale napríklad aj svoje tetovania, ktorých má na svojom tele celkom dosť.

Namiesto sezónnych trendov si americká herečka vyberá nadčasové kúsky, pričom základom by mal byť práve dokonalý a presne padnúci strih. Pri udalostiach, kde býva Angelina na očiach verejnosti celého sveta, siaha po obtiahnutých šatách, naopak v súkromí si Angelina vyberá voľné a pohodlné oblečenie, ktoré na jej štíhlej postave pekne vynikne.

Odporúčame aj: Jesenná móda 2022: 3 inšpirácie na outfity do práce i na bežný deň

Angelina Jolie manžel

Zdroj: instagram.com/angelinajolieofficial

Angelina Jolie je aktívna aj v humanitárnej oblasti

Angelinu Jolie už v roku 2001 vymenovali za veľvyslankyňu Dobrej vôle pri OSN. Odvtedy precestovala celý svet predovšetkým kvôli tomu, aby hájila práva utečencov a poskytovala im ochranu.

„Verím tomu, že musíme presvedčiť svet, aby na utečencov nepozeral len ako na bremeno. Sú predsa tými, čo prežili. A svoju skúsenosť môžu využiť k prospechu svojich komunít a krajín, ktoré im poskytli prístrešie," hovorí Angelina. Dodnes sa aktívne angažuje v humanitárnych projektoch na celom svete, predovšetkým týkajúcich sa problematiky utečencov v rámci Úradu vysokého komisára OSN pre utečencov.

V roku 2014 Angeline nedávno zosnulá kráľovná Alžbeta II. udelila čestný rad Dame za prácu v boji proti sexuálnemu násiliu vo vojnových zónach.

Zaujme vás: Privítaj jeseň štýlovo! Dámske poltopánky od Mary Jane až po retro tenisky budú IN

angelina jolie deti

Zdroj: instagram.com/angelinajolie

Ležérny štýl Angeliny Jolie

V každodennom živote Angelina uprednostňuje čiernu a bielu alebo čiernu a béžovú farbu. Obľubuje predovšetkým midi sukne, blúzky a topy. Angelina Jolie takmer nenosí oblečenie ako džínsy alebo tenisky. Svoju úlohu v jej šatníku zohrávajú i úzke nohavice a lodičky, ktoré jej zvýraznia siluetu.

Angelina Jolie v posledných rokoch zmenila svoj štýl obliekania, ku ktorému pridala napríklad aj jemné kašmírové prvky v základnej farebnej schéme. Jedným z mála prvkov ležérneho štýlu Angeliny sú aj tašky ako výrazný doplnok. Popri jej oblečení práve veľké tašky vytvárajú efektný kontrast.

Na Angeline možno vidieť decentné strieborné šperky, ako napríklad tenké retiazky s malými príveskami, minimalistické náramky či tenké prstene.

Tip pre vás: Ben Affleck a Matt Damon, Cameron Diaz a Snoop Dogg - vieš, čo majú spoločné?

Angelina Jolie instagram

Zdroj: instagram.com/angelinajolieofficial

Dokonalosť podľa Angeliny Jolie

S príchodom detí Angelina radikálne prehodnotila svoj módny vkus a začala si vyberať zdržanlivejšie modely. Vďaka prirodzenej kráse a správnemu výberu oblečenia vyzerá vždy dokonalo.

Elegantný obraz ženskosti a žiadna prvoplánovosť – iba rokmi overený minimalizmus a šik. Toto je Angelina Jolie tak, ako ju poznáme a ako ju máme radi.

Neprehliadnite: Najlepšie mužské znamenia: Máte podľa astrológie dokonalého muža?

Angelina Jolie filmy

Zdroj: instagram.com/angelinajolieofficial

Zdroj foto: úvodná foto - www.instagram.com/angelinajolie


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

2 komentáre

Renáta Mularčíková 08.10.22 17:03

RM
karma
100.00

Módny štýl tejto slávnej herečky sa mi veľmi páči. ♥

  • 0
Odpovedať

Ivana Hlôšková 16.10.22 04:17

IH
karma
-1.00

Angelina má skvelý štýl! Mnohé celebrity by si z nej mali brať príklad

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní