Snívate o vlastnej domácej vírivke? Teraz si môžete splniť sen veľmi jednoducho!

Snívate o vlastnej domácej vírivke? Teraz si môžete splniť sen veľmi jednoducho!

Domáca vírivka, ktorá vám vyčarí atmosféru vlastného wellnesu teraz môže byť u vás realitou. Nafukovacia vírivka je praktická a pritom dokonale navodí pocit luxusu a pohody.

Súťaž o nafukovaciu vírivku značky Intex

Internetový obchod Lacnebazeny.sk vám prináša v období od 13. 3. do 11. 4. 2023 možnosť zapojiť sa do súťaže o novú nafukovaciu vírivku Intex Pure Spa Bubble Masage v hodnote 487 eur. Ako? Veľmi jednoducho!

Ak v období 13. 3. - 11. 4. 2023 spravíte nákup v ľubovoľnej hodnote v internetovom obchode Lacnebazeny.sk, do poznámky pri nákupe uvediete “SÚŤAŽ” a zároveň sa zaregistrujete, budete zaradení do súťaže o nafukovaciu vírivku Intex 28426 Pure Spa Bubble Masage.

Registrujte sa, nakúpte… a vyhrajte!

Internetový obchod Lacnebazeny.sk ponúka všetko ohľadom víriviek, bazénov, sáun a množstvo príslušenstva, aby ste sa o svoj domáci wellness mohli postarať. V e-shope Lacnebazeny.sk vždy nájdete najvýhodnejšie ceny a široký sortiment.

Ako sa zapojiť do súťaže?

  • Nakúpte v období od 13. 3. do 11. 4. 2023 na lacnebazeny.sk.
  • Prihláste sa do svojho konta alebo sa zaregistrujte až počas nákupu v Pokladni.
  • Do poznámky napíšte “SÚŤAŽ”.
  • … a ste v hre. Víťaza vyhlásime vo štvrtok 13. 4. 2023.

Odporúčame: Zorganizujte si pracovný stôl podľa Feng Šuej: TOTO je jeho 6 dôležitých častí

súťaž o nafukovaciu vírivku

Zdroj: lacnebazeny.sk

Nafukovacia vírivka Intex

Na akú výhru sa teda môžete tešiť? Vírivka Intex Pure Spa Bubble Masage vám do domova prinesie pocit luxusu a pohodlia. Naraz v nej môžu relaxovať až štyri osoby a môže byť nainštalovaná v interiéri aj v exteriéri. Vírivka disponuje až 120 vzduchovými tryskami, ktoré zaručujú príjemnú relaxačnú masáž. Je vyrobená z 3-vrstvového materiálu SUPER-TOUGH, ktorý je odolný voči slnečnému žiareniu, slanej vode a poskytuje vírivke vynikajúcu stabilitu. Termostat udržuje teplotu vody na požadovanej teplote až do 40 stupňov Celzia. Trysky používajú predhriaty vzduch, teda na váš chrbát nebudú útočiť studené bublinky a vy tak nepocítite ani najmenší diskomfort pri relaxovaní.

Byť členom Vernostného klubu sa oplatí

Členom vernostného klubu sa stáva každý registrovaný používateľ. V praxi to znamená, že už pri druhom nákupe máte nárok na zľavu! Vernostný klub však ponúka omnoho viac.

S každým ďalším nákupom zbierate body: 1 euro nákupu sa rovná 1 bod. Neskôr môžete použiť nazbierané body pri platení. Aj za objednávku, v ktorej si uplatníte body, vám dáme nové body, a to v plnej výške sumy objednávky.

Nakúpte kvalitné produkty za najlepšie ceny a ešte môžete ušetriť vďaka Vernostnému programu. A navyše môžete vyhrať nafukovaciu vírivku. Nie je to super? Zapojte sa do súťaže už dnes.

Zdroj foto - úvodná fotka: pexels.com


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní