Zorganizujte si pracovný stôl podľa Feng Šuej: TOTO je jeho 6 dôležitých častí

Koľko hodín denne strávite za pracovným stolom? Vytvorte si prostredie, ktoré bude nielen príjemné, podporujúce a kreatívne. Pomôcť si môžete starým čínskym umením Feng Šuej. Poznáme dôležité zásady rozmiestnenia jednotlivých vecí na pracovnom stole.

Pracovný stôl podľa Feng Šuej

Svojim spôsobom je úplne jedno či pracujete v kancelárii spolu s ostatnými kolegami, alebo ste si svoj pracovný kútik vytvorili doma. Oveľa dôležitejší je výber správneho stola a jeho umiestnenie, komfortnej stoličky a nepodceňujte ani osvetlenie.

A ešte niečo! Ak chcete, aby ste boli nielen úspešní, spokojní, ale aj bohatí, pozrite sa spolu s nami na to, ako podľa Feng Šuej uložiť ostatné veci, ktoré sa na kancelárskom stole nachádzajú.

Pretože staroveké čínske umenie, ktoré je staré viac ako 3000 rokov a v praxi overené, harmonizuje človeka s okolitým prostredím a energiou. Presne to, nielen pri práci, potrebuje každý z nás.

písací stôl

Zdroj: Depositphotos

6 najdôležitejších oblastí na pracovnom stole

1. Oblasť lásky

Nachádza sa v pravom hornom rohu písacieho stola. Aby sa vám darilo v tejto sfére života, podporte ju fotografiou rodiny, partnera či detí, ktorú umiestnite práve tu.

2. Oblasť bohatstva

Na opačnom rohu stola, teda v jeho ľavej časti sa nachádza oblasť bohatstva a úspechu. Ak tipujete, že v tejto časti by mal byť počítač, myslíte si správne. Pridajte kvet, pokladničku či zlaté prasiatko a peniaze sa  vám posypú.

stôl

Zdroj: pinterest.com / thediyplaybook.com

3. Oblasť slávy

Nachádza sa v hornej časti stola, priamo v strede. Tu sa odporúča položiť vizitky a v prípade, že nepracujete doma a je to v rámci vašej pozície vhodné, tak aj menovku.

4. Oblasť kreativity

Pri práci ju potrebuje každý z nás. Ak vám chýba a cítite sa málo motivovaný, pomôžte si inšpiratívnymi obrázkami, projektami, ktoré ste už zvládli či kresbami od detí. Umiestnite ich na pravú stranu stola, približne v strede. A čakajte zázraky!

kancelársky stôl

Zdroj: pinterest.com / cocolapinedesign.com

5. Oblasť kariéry

Na to, aby ste ju posilnili potrebujete urobiť jednu jedinú vec. Na vašom pracovnom stole by nemala chýbať podložka na písanie. V obľúbenej farbe, s motívom či citátom. A ak ste nezohnali takú, ktorá spĺňa vaše predstavy, pri troche kreativity si ju urobíte sami. 

Priamo pred vami sa nachádza oblasť podporujúca kariéru. Ak chcete naštartovať váš profesijný život, zadovážte si písaciu podložku s nejakým inšpiratívnym citátom. Alebo ho nalepte na spodnú časť stola.

6. Oblasť priateľstva

Viete, čo ju v realite vystihuje najviac? Adresár alebo diár, kde máte poznačené nielen všetko dôležité, čo vás čaká v pracovnom, ale aj súkromnom živote. Ak chcete, aby sa vám v tejto oblasti darilo a budovali ste zdravé vzťahy, umiestnite ich do pravého rohu, v spodnej časti stola. 

MOHLO BY ŤA ZAUJÍMAŤ: ŠŤASTIE do každej rodiny! Tieto izbové rastliny priťahujú prosperitu i pozitívne vibrácie

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE