Zistite aká je vaša ideálna kúpeľňa podľa znamenia zverokruhu

Uvažujete nad renováciou kúpeľne alebo rozmýšľate ako ju zútulniť? Možno ste už obehali všetky špecializované obchody vo svojom okolí a stále ste nenašli to pravé. Napadlo vám však pri plánovaní vziať do úvahy vaše astrologické znamenie?

Kúpeľňa je jednou z najdôležitejších miestností našich príbytkov. Okrem toho, že v nej vykonávame osobnú hygienu, je aj miestom, kde môžeme telu dopriať oddych a zaslúženú starostlivosť. Pozrite sa s nami, ako by mala vyzerať vaša ideálna kúpeľňa podľa znamenia zverokruhu.

Kúpeľ s lupeňmi ruže pre Barana

Ľudia narodení v znamení Baran sú spontánni, otvorení a vášniví. Sú tiež rodenými vodcami, radi si nastavujú vlastné pravidlá a udávajú štýl. Ak bude kúpeľňa podľa ich predstáv, budú spokojní. Na to, aby sa Baran cítil v kúpeľni pohodlne, stačí však celkom málo. Napustiť si horúcu vaňu a spolu s penou do kúpeľa pridať do vody aj zopár lupeňov červenej ruže. Tie ako symboly lásky a vášne dotvoria atmosféru a Baran sa po kúpeli bude cítiť ako znovuzrodený.

Býka potešia izbové rastliny a luxusné doplnky

Osoby v znamení Býka sú úzko prepojené s prírodou. Je o nich známe, že sú tvrdohlavé a občas mierne lenivé. Majú talent rozpoznať krásu a radi si doprajú luxus, v kúpeľni sa im preto oplatí investovať do kvalitných, jedinečných a zároveň praktických doplnkov. Na duši ich zahreje aj ak v kúpeľni rozmiestnia izbové rastliny. Ideálne je vybrať druhy, ktoré preferujú vlhké prostredie.

Blíženci milujú bielu

Blíženci majú talent na komunikáciu. Sú tiež ambiciózni a často ich to ťahá rôznymi smermi. Aby si dopriali relax, kúpeľňa ladená do biela je pre nich ideálnym riešením. Vytvára pre nich príjemný priestor, ktorý kontrastuje s niekedy chaotickou mysľou Blíženca.

Jednofarebná svetlá kúpeľňa im tiež pomôže usporiadať si myšlienky. Steny v kúpeľni by mali ostať biele, ideálne sú jednoduché a minimalistické doplnky. Vyhrať sa môžete s podlahou, kde môžete skombinovať biele dlaždice napríklad aj s čiernymi. Vytvoríte tak zaujímavý kontrast, ktorý sa Blížencom bude páčiť.

Raka nadchýňa vintage štýl

Ľudia v znamení Raka sú povestní emocionalitou a citlivosťou. Majú tendenciu uprednostňovať potreby iných pred svojimi, preto sa tiež často cítia vyhorení alebo vyčerpaní. Sú známi aj tým, že milujú všetko, čo je fantasy a éterické. Ulahodiť im môžete napríklad aj šumivými bombami do kúpeľa, ktoré umiestnite na špeciálnu poličku, kde sa budú vynímať. Často dávajú prednosť vintage štýlu. Majú radi klasické a kvalitné materiály.

Odporúčame: Trendy v interiérovom dizajne pre rok 2022: Necháš sa inšpirovať?

vintage kúpeľňa

Zdroj: Shutterstock®

Vďaka zlatej sa Lev cíti ako kráľ

Znamenie Lev je typické energickosťou a jeho zástupcovia na seba radi pútajú pozornosť. Pri dekorovaní ich fascinujú odvážne vzory. Ideálne sú pre nich neprehliadnuteľné zlaté kovania, vodovodné batérie, rámy zrkadiel a výrazné doplnky. Zlatú je vhodné kombinovať s bielou, čím hravo dosiahnete elegantný vzhľad.

Panny majú cit pre detail a milujú poriadok

Panny majú povesť perfekcionistov a puntičkárov. Sú orientované na riešenie. V kúpeľni majú radi poriadok, s obľubou preto využívajú rôzne druhy odkladacích priestorov, ako sú skrinky, nádobky, police, závesné systémy či úchyty na vane. Obľubujú tiež minimalizmus a čisté línie.

Pragmatické, no zároveň romantické Váhy

Váhy sú intelektuálne zamerané, no majú zároveň aj výborný cit pre estetiku. Kúpeľňa ich snov by mala byť prakticky riešená, nebránia sa ale ani spoločnému kúpeľu s partnerom. Fascinuje ich nadčasový štýl a hodia sa k nim zemité farby. Zavďačíte sa im napríklad aj ružovou, ktorá dodá priestoru noblesu. Radi ju uvidia na doplnkoch, dlaždiciach či uterákoch.

Škorpióna fascinujú tmavé farby a plameň sviečok

Ľudia v znamení Škorpióna sú skôr racionálni ako emocionálni. Je pomerne náročné získať si ich dôveru. Občas sú trochu tajomní a nečitateľní, čo sa odzrkadľuje aj v temnejšom a drsnom štýle, ktorý preferujú. Často si vyberajú tmavé dlaždice či doplnky. Milujú vône a radi sa dívajú na plameň sviečok. Vhodné je ich umiestniť okolo vane alebo umývadla. Škorpiónom pasuje aj kúpeľňa v toskánskom štýle.

Pozri aj: Ako rozmiestniť kuchynské spotrebiče? Poradíme, ako na to!

moderná kúpeľňa

Zdroj: Shutterstock®

Strelci chcú byť v spojení s prírodou

Strelec je jedným z najzábavnejších a najživších znamení zverokruhu. Nemajú radi všednosť, sú odvážni a šarmantní. Majú blízky vzťah k prírode, ak im to teda priestor dovolí, mali by si zaobstarať vonkajšiu sprchu. Materiály ako kameň či drevo sú pre nich ideálne.

Kozorožec si v kúpeľni vytvára oázu pokoja

Ľudia v znamení Kozorožca sú stabilní a veľmi pracovití. Neobsedia ani minútu, je teda vhodné, aby na konci dňa mali miesto, kde môžu zrelaxovať. Svoje kúpeľne často premieňajú na mini wellness centrá. Páčia sa im svetlé priestory, bambusové doplnky a orientálne vône. Majú slabosť aj pre vintage kúsky a samostatne stojace vane.

Vodnár rád kombinuje štýly

Vodnári si cenia nezávislosť a sú tak trochu rebelmi. Majú silný zmysel pre to, čo je správne a spravodlivé. Radi kombinujú rôzne štýly a podobne ako dadaisti milujú hru. Dobre využiť vedia aj malý priestor. Sú pomerne introvertní, v kúpeľni však vedia popustiť uzdu fantázii.

Modrá pre Ryby a budú sa cítiť ako vo vode

Ryby sú známe úžasnou intuíciou a citlivosťou. Ide o vodné znamenie, pričom sa zvykne hovoriť, že ich nálada kolíše rovnako často ako príliv. Hodia sa k nim doplnky s tématikou mora a námornícky štýl. Modrá farba je základ.

Inšpirujte sa: TOP nápady do domácnosti – objav šikovné a praktické riešenia

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE