Praktické tipy do každej kúpeľne: 5 vecí, ktoré v nej nesmú chýbať!

Praktické tipy do každej kúpeľne: 5 vecí, ktoré v nej nesmú chýbať!
  • 01.03.2023
  • Michaela Krivdová

Koľko času denne strávite v kúpeľni? Pri jej zariaďovaní je jej vizuálna stránka rovnako dôležitá, ako tá funkčná. Myslite preto na praktické veci, vďaka ktorým v nej udržíte poriadok a všetko potrebné budete mať vždy po ruke.

Vyberáte skrinku do kúpeľne?

Trend zariaďovania kúpeľní sa neustále mení. Ak vás za srdce chytil ten výsostne minimalistický, dobre zvážte, či si budete mať kam odložiť kozmetiku, uteráky a všetky tie veci, ktoré netreba mať zbytočne na očiach. Kúpeľňová skrinka by totiž mala poskytovať dostatok úložného priestoru. V opačnom prípade zavládne u vás chaos a neporiadok.

Využite priestor na maximum

Aj tá najmenšia kúpeľňa sa dá zariadiť tak, aby vám slúžila vo všetkých smeroch. Na odkladanie vecí môžete využiť organizéry do zásuviek, ale aj košíky, ktoré budú plniť zároveň dekoratívnu funkciu. Na čo netreba za žiadnych okolností zabudnúť?

kôš na bielizeň

Zdroj: pinterest.com / food52.com

1. Kôš na bielizeň

Oceníte ho nielen preto, že si v kúpeľni udržíte poriadok, ale tiež v momente, keď u vás doma vypukne veľké víkendové pranie. Kôš jednoducho prenesiete presne tam, kde ho budete potrebovať.

TIP: Pri kúpe koša na bielizeň vyberte taký, ktorý bude pôsobiť štýlovo. Možností je naozaj neúrekom.

podnos do kúpeľne

Zdroj: pinterest.com

2. Efektné podnosy na kozmetiku

Ktorá žena by nechcela mať svoje kozmetické skvosty vystavené na obdiv? Použiť môžete čoraz viac obľúbené sklenené podnosy so zrkadlom. A ak máte v kúpeľni priestor vôbec nimi nešetrite.

set na mydlo a krém

Zdroj: pinbterest.com / shopltk.com

3. Set na mydlo a krém na ruky

Povýšte umývanie rúk na kozmetický rituál, ktorí oceníte dennodenne nielen vy, ale aj ostatní členovia domácnosti či návšteva. Kúpte si dávkovač na tekuté mydlo, ktorý doplníte rovnakým či podobným, v ktorom bude každému k dispozícii krém. Pokožku rúk treba predsa neustále hydratovať

nádobky do kúpeľne

Zdroj: pinterest.com / amazon.com

4. Priehľadné nádobky na odličovacie tampóniky

Nebaví vás pohľad na vatu či odličovacie tampóniky, ktoré visia na vešiaku alebo sa po kúpeľni len tak potulujú? Pri troche kreativity im nájdete miesto, ktoré bude nielen na oko pekné, ale aj praktické. Priehľadné nádobky rôznych tvarov či veľkostí budete jednoducho milovať.

vešiak na uterák do kúpeľne

Zdroj: pinterest.com / ruemag.com

5. Jeden vešiak nestačí

Aby mali všetky uteráky v kúpeľni svoje miesto rovnako, ako napríklad župan, s jedným vešiakom si určite nevystačíte. Ten, ktorý je navŕtaný na stene doplňte pokojne vešiakmi, ktoré umiestnite v blízkosti či priamo na kúpeľňovej skrinke. Ak disponujete dostatkom miesta, efektným riešením je aj vešiak stojanový.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní