Umiestnite toto pod posteľ a pritiahnite si podľa Feng shui peniaze v norom roku 2024!

Táto východná filozofia hovorí, že existujú rôzne spôsoby, ako vytvoriť harmonické a vyvážené prostredie, ktoré môže podporiť pritiahnutie hojnosti a prilákať peniaze do domu. Feng Shui je tradičná čínska praktika, ktorá sa zaoberá usporiadaním životného prostredia tak, aby podporovala harmóniu a rovnováhu v našich životoch. 

Hoci nie je vedecky potvrdené, že Feng Shui môže priamo pritiahnuť peniaze, mnoho ľudí verí, že určité Feng Shui princípy môžu pomôcť vytvoriť pozitívnu energiu, ktorá môže mať vplyv na finančné aspekty života.

Môže vás zaujímať: Ako vybrať správny matrac? Čo brať do úvahy pri jeho výbere?

Ako prilákať bohatstvo a hojnosť do života?

Čo si teda pod tú posteľ dať? Priestor pod posteľou by mal byť otvorený kvôli energetickému toku aby nám v noci mohol rovnomerne cirkulovať celým telom. V konečnom dôsledku ide o to, aby ste sa vo svojej spálni cítili pohodlne a mali pocit, že je to miesto, kde môžete relaxovať a dosiahnuť rovnováhu.

Pod posteľ si môžete dať iba jednu vec – krabicu

Umiestnenie postele podľa pravidiel Feng Shui techniky môže prispieť k lepšiemu toku pozitívnej energie (čchi). Životná energia, ktorá prúdi pod posteľou vám tak zabezpečí dobrý spánok a pohodu. V izbe je tiež dobre umiestniť rastliny a kvety - napríklad kaktus priťahuje peniaze.

Táto krabica, je nástroj, ktorý sa používa na prilákanie bohatstva a mal by priniesť materiálny blahobyt do vášho života. Do vnútra si dajte osobné predmety, talizmany a symboly, ktoré prezentujú bohatstvo a je umiestnený práve pod vašou posteľou. 

Ako to vlastne funguje toto tajomstvo energie Feng Shui techniky? 

Začnite tým, že si vyberiete vhodný Feng Shui box. Použite buď drevený alebo kovový box. Taktieť môže byť box zlatý, strieborný, keramický, no môžete si vytvoriť aj vlastný z iného materiálu. Odporúča sa však vybrať čo najkvalitnejší, pretože to bude mať za výsledok vyššiu energetickú vibráciu. Pred naplnením svojho boxu ho dôsledne vyčistite. Čistý ho treba udržiavať samozrejme stále.

Bude ťa zaujímať: Zorganizujte si pracovný stôl podľa Feng Šuej: TOTO je jeho 6 dôležitých častí

box pod posteľ na prilákanie peňazí

Zdroj: Pinterest/OlgaSi | Home Decor Картины мандалы и предметы ручной работы

Čím naplniť svoj Feng Shui box?

Predmety, ktoré vložíte do svojej krabice by vo vás mali v prvom rade vyvolávať pocity šťastia. Ak vám ide o pritiahnutie peňazí a peňažný blahobyt, môžu to byť, drahé kamene, kryštály, bankovky, mince, šperky, drahokamy alebo iné cenné veci. Pridajte tam aj niečo, čo vás prepojí so symbolmi hojnosti a bohatstva ale aj symboly feng Shui. Môže to byť fotografia seba samého alebo niečo, čo symbolizuje vaše finančné motivácie a ciele. 

Hojnosť ide ruka v ruke aj s láskou. Ak si chcete pritiahnuť aj lásku a vzťahy pridajte do svojho boxu oleje, vonné krémy a vône, sviečky alebo aj rituálne meditačné súpravy.

 

Aktivácia Feng Shui boxu

Nakŕmte svoj box tým, že naňho myslíte a vizualizujte si svoje finančné ciele. Pri aktivácií je najdôležitejšie mať skutočne pozitívne myslenie a sebadôveru vo svojich schopnostiach pritiahnuť požadované bohatstvo. Aktiváciu opakujte každé tri mesiace a udržujte box čistý. 

Je dôležité si uvedomiť, že Feng Shui je symbolický spôsob, ako si pripomínať svoje finančné ciele a udržiavať pozitívny postoj k hojnosti. Nie je to zázračný nástroj, ktorý za vás získa bohatstvo. Preto sa musíte aktívne usilovať o dosiahnutie svojich finančných cieľov. Predsa len je to naše podvedomie, ktoré tvorí a manifestuje.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE